fbpx

Re-love.dk

Sælg dit tøj

Lad en anden forelske sig i dit tøj

Vi skal blive bedre til at give slip på det, vi ikke bruger mere, og give det nyt liv. Hvis du har tøj, smykker, tasker eller sko, som du ikke længere bruger, så lad re-love sælge det for dig. Det er godt for klimaet og giver dig lidt ekstra på kontoen til at forsøde tilværelsen.

 

Hos re-love har vi gjort det nemt at sælge. Vi damper, fotograferer, prissætter, markedsfører og udstiller. Du kan imens bruge tiden på det, du synes er vigtigt i livet.

Sådan gør du

Ring til os i butikkens åbningstid på 5387 7117 og aftal et tidspunkt for indlevering.

Du kan også sende dit tøj til os. Bestil en tøjpose til 200 kr. her: https://re-love.dk/vare-kategori/poser/ . Så sender vi alt, du skal bruge, for at komme i gang.

Udvælg det tøj, du vil sælge, med omhu. Luk alle knapper og lynlåse. Sørg for, at det er nyvasket og gerne strøget. Tjek for slid, huller og lugt. Indlevér eller send det til re-love og lad os sørge for resten.

Vær kritisk i udvælgelsen. Tænk på, om det er en vare, du selv ville købe. 

Hvad kan sælges?

Vi tager al slags tøj, tasker, sko og accessories i kommission. Alle varer udvælges nøje med hensyntagen til sæson, kvalitet, brand og trend.

 

Vi tager som udgangspunkt imod brands med kvalitet. Vores kunder elsker Mulberry, Neo Noir, Mos Mosh, Ganni, Burberry, Bitte Kai Rand, Masai, Stine Goya, Cras, Anine Bing, Baum und Pferdgarten, Gestuz, Gustav og Sand. Tøj i god kvalitet har en længere levetid og er derfor oplagt at gensælge og holder prisen bedre.

 

Vi udvælger de styles, der matcher vores koncept, og som vi vurderer at kunne sælge i butik og webshop. Hvis du indleverer tasker eller punge, er det en fordel, hvis du har den originale kvittering. Vi siger altid nej, hvis vi er det mindste i tvivl om varens ægthed. 

Hvordan sælges dit tøj?

Dine styles er tilgængelige i butikken, så vores kunder fysisk kan se og prøve dem. Derudover oprettes de med billeder i webshoppen. Vi viser også udvalgte styles på Instagram, ved modeshows, events og andre lejligheder.

 

Det koster 10 kr. i startgebyr. pr. vare. Når dine varer er solgt, får du automatisk udbetalt 50 % af fortjenesten, efter brugtmoms og afgifter. En varer der sælges til 200,- kr. i butikken udløser 89,- kr. til dig og 89,- kr. til re-love.

 

Salgsperioden løber fra d. 11.-d. 10. i hver måned, således at varer solgt i denne periode vil udbetales primo næste måned. Den første hverdag i måneden vil pengene fra seneste måneds salg gå ind på din konto.

 

Procentfordeling:

 

Salgspris 3.000-5.000 kr. giver 70% i kommision efter moms

5.000-10.000 kr. 75% i kommision efter moms

Salgspris over 10.000 kr. 80% i kommision.

 

OBS! Du er som leverandør forpligtet til, at oplyse korrekt kontonr. Får du nyt kontonr., skal dette oplyses straks. Mangler vi korrekte bankoplysninger på tidspunktet for udbetaling, pålægges et gebyr på 200 kr.

 

At indlevere varer til salg hos re-love er en tillidssag. Vi gør alt for at passe på dine varer og give dig et godt salg. Men fejl kan ske – og skulle de ske, må du bære over med os.

 

Rigtig godt salg! re-love sammen om bæredygtig mode.

All search results