fbpx

Re-love.dk

Sælg dit tøj

Sælg ud - Send dit tøj i cirkulation

Har du tøj i dit klædeskab du ikke bruger, fejlkøb eller andet? Lad re-love sælge det for dig!

Udvælg dit tøj (max 10 stk.) – uden slid og huller – luk alle knapper og lynlåse – sørg for at det er nyvasket (gerne strøget) samt sæsonmæssigt relevant. Indlever eller send det til re-love og lad os sørge for resten.

OBS! Vær kritisk i udvælgelsen; tænk på om det er en vare, du potentielt selv ville købe. 

Sådan gør du

Er du fra Middelfart eller omegn? Ring til os i butikkens åbningstid på 5387 7117 og aftal et tidspunkt for indlevering. Vi åbner op for nye tider den 1. tirsdag i hver mdr. 

Bor du ikke i nærheden? Så har du mulighed for at sende dit tøj til os. Du køber en tøjpose til 100 kr. som vi sender til dig, med alt hvad du skal bruge og gøre for at komme igang med at sælge dit tøj hos re-love. 

Hvilke varer modtages?

Sortimentet består af al slags tøj, tasker, sko og accessories. Vi udvælger og sælger varer med et udtryk der er oppe i tiden og som vi oplever efterspørgsel på. Forår – og sommertøj modtages fra februar-juni. Efterår – og vintertøj modtages fra august-december.

Alle varer udvælges nøje med hensyntagen til sæson, kvalitet, brand og trend. Vi tager som udgangspunkt imod de “bedre” brands så længe det er styles, der matcher konceptet og som vi vurderer at kunne sælge og max  er 2 år gamle. Indleverer du tasker eller punge er det en stor fordel, hvis du kan vedlægge den originale kvittering. Vi siger altid nej, hvis vi er det mindste i tvivl om varens ægthed. Der tages kun imod items, der er i god stand dvs. ikke har fejl eller mangler. Vi modtager ikke items med lugt af røg, sved eller lignende. Endeligt skal dit tøj være nyvasket (gerne strøget) når vi modtagere det.

Betingelser for indlevering

Vi udvælger de styles, der passer til butik og webshop og som vurderes at kunne sælges. De varer du afsender må max være 2 sæsoner gamle, og når det så er skrevet, så modtager vi altid klassiske items, fra fx Chanel, Mulberry etc. Vi tager altid højde for sæson, kvalitet og trend. Det er derfor sandsynligt, at ikke alt dit tøj udvælges. Indleverer du via forsendelse, sendes evt. ikke-udvalgte styles videre til donation, med mindre du har afkrydset at du ønsker dine fravalgte styles retur. Der koster 100 kr. i administration og fragt. Vi kontakter dig i så fald det er relevant, hvorefter returfragt kan købes online, og du vil få dine varer sendt til den valgte pakkeshop. Priserne på de forskellige styles fastsættes af re-love. Du får ikke besked om, hvilken pris varerne bliver fastsat til. For vare- og priseksempler, orienter dig da gerne på webshoppen og på listen over brands. Har du ønsker til særlige priser på enkelte styles, skal du informere om dette, når du indleverer dit tøj. Og har du enkelte særligt dyre varer, gælder andre kommissionsaftaler. Se kommissionssatser længere nede på siden.

Alle varer i kommission er indleveret på eget ansvar. Vi gør alt for at passe på dine ting og har alarmer installeret. Men skulle det ske, at en vare forsvinder i kommissionsperioden, får pletter, går i stykker eller bliver reklameret over, er det din egen indboforsikring, som skal dække.

Når du indleverer en eller flere varer hos re-love og skriver under på vores handelsbetingelser, indestår du for, at du selv er ejer af varen. Du indestår ligeledes for ægtheden af en mærkevare. re-love formidler ikke salg af kopivarer. Videresalg af kopivarer er i strid med dansk lovgivning, jf. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Læs evt. mere på forbrug.dk

re-love har eksklusivret på salget af dine varer i kommissionsperioden, som er 4 mdr.. Det betyder, at du ikke kan sælge dine varer via andre platforme, så længe de er i kommission hos os. Det er heller ikke muligt at fortryde en indlevering. Vi investerer i dit og vores salg med arbejdstimer, husleje mm.,og vi tillader derfor ikke, at indleveringer returneres med mindre kommissionsperioden er afsluttet. Skulle du alligevel ønske varer retur før de 4 måneder er gået, vil det være pålagt et gebyr på 200 kr.

Dine varer vil være i butikken i omtrent 2-3 måneder. Er varerne indleveret netop før sæsonskifte, er det muligt, at de blot er i butikken i én måned. Er varerne ikke solgt efter denne periode, vurderer og beslutter vi, om nogle eller alle dine varer skal nedsættes med 25% eller 50% for at øge chancerne for et salg. Varer der er udbudt til salg til en udbudspris under 750 kr. nedsættes som udgangspunkt med 50 % og varer over nedsættes som udgangspunkt med 25 %, med mindre andet er aftalt.  Er varerne fortsat ikke solgt indenfor en måneds tid, vil du få besked om at afhente dine varer, eller du kan anmode om at få dine varer sendt retur. Du meddeler os, om du ønsker at afhente eller få tilsendt dine varer. Er varerne ikke afhentet indenfor én uge, vil du modtage en ekstra påmindelse. Er varerne fortsat ikke afhentet efter yderligere én uge, kan re-love frit disponere over dem og donere dem videre. Ønsker du at få tilsendt dine returvarer skal du købe returfragt, det koster 100 kr.  Ved indlevering skriver du således under på, at vi må kontakte dig pr. sms og mail angående dine varer. OBS! Du er som leverandør hos re-love forpligtet til, at holde dig opdateret på den kommunikation vi udsender via sms og mail (nyhedsbrev).

Priserne på dine varer fastsættes af re-love. Du får ikke besked om, hvilken pris varerne bliver fastsat til. Opdages en fejl på varen, vil du få besked om at afhente den igen eller få dem tilsendt. Opdages fejlen først i en købssituation, vil kunden blive tilbudt at købe varen med en prisnedsættelse. Når en vare er solgt eller kommer retur, modtager du en mail herom. Salgsperioden løber fra d. 11.-d. 10. i hver måned, således at varer solgt i denne periode vil udbetales primo næste måned. Omkring den 1. i måneden vil pengene fra seneste måneds salg gå ind på din konto. Du får 50% af den samlede fortjeneste (efter moms og afgifter). Sælger vi en vare for et beløb mellem 3000-5000 kr. får man 70% i kommision efter moms, sælger vi en vare til et beløb mellem 5000-10.000 kr. får man 75% i kommision efter moms og sælger vi en vare over 10.000 kr får man 80% i kommision. OBS! Du er som leverandør forpligtet til, at oplyse korrekt kontonr. Får du nyt kontonr., skal dette oplyses straks. Mangler vi korrekte bankoplysninger på tidspunktet for udbetaling, pålægges et gebyr på 200 kr.

At indlevere varer til salg hos re-love er en tillidssag. Vi gør alt for at passe på dine varer og give dig et godt salg.Men fejl kan ske – og skulle de ske, må du bære over med os.

 

Hvordan sælges dit tøj?

Dine styles er tilgængelige i butikken, så vores kunder fysisk kan se og prøve dem. Derudover oprettes de med billeder i webshoppen og evt. eksponeres nogle af dine styles også på Instagram. Hvor meget de enkelte styles markedsføres afhænger af sæson, kvalitet, brand og trend.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og få 10% på din første ordre over 500,- kr.

All search results