fbpx

Re-love.dk

Om Re-love

RE-LOVE

Er en fysisk butik og webshop med adresse på Nygade 2 1 sal i dejlige Middelfart. Hos os finder du secondhandtøj, som er såvel high-end som high-street. For re-love handler definitionen af ”luksus” nemlig mere om æstetik og kvalitet, end om brands og høje priser. Derfor kan du i vores fysiske butik såvel som på webshoppen finde alt fra Mulberry til Lolly’s Laundry og Zara.

Vi ønsker, at inspirere til bæredygtige, danske garderober. Og at give dig oplevelsen af, at en vare kan føles ny for dig, selvom den ikke er nyproduceret. Alle varer er nøje udvalgte. Derfor kan du gøre seriøse fund fra tidligere sæsoners styles.

Kig forbi i vores fysiske butik

Søndag-tirsdag Lukket

Onsdag-torsdag 11-17

Fredag 11-18

Lørdag 10-14.

Ønsker du at sælge dit tøj hos re-love, kig da under kategorien sælg dit tøj.

Vi har åbent 24-7 på www.re-love.dk

Handler du på webshoppen har du mulighed for at afhente i butikken eller få varerne leveret til din dør.

Kathja Kingo (t.v.) og Brit Forsberg (t.h.) Indehavere af re-love

BÆREDYGTIGE PRINCIPPER

Hos re-love er bæredygtighed et centralt element. Alle ordrer sendes i forsendelsesposer af genanvendt plast. Dine varer pakkes i genbrugspapir – ønsker du at fravælge dette for at mindske papirforbruget yderligere, send da gerne en besked om dette når du foretager dit køb.


FORDELE VED BÆREDYGTIG SHOPPING

Vi hører det igen og igen. Mode- og tekstilbranchen belaster miljøet med kemikalier, sprøjtemidler og et stort forbrug af vand og energi. Handler du hos re-love, er du med til at passe på vores klode. Uanset om dit klædeskab udelukkende består af re-used items, eller om du supplerer din garderobe med enkelte re-used items så gør du en forskel – tak for det.

En anden fordel er, at prisen er en brøkdel af den oprindelige ved køb af genbrugstøj. En tredje fordel er charmen – dit nye item kommer med en historie og har levet et liv, før det havnede i dine hænder. En fjerde fordel er det unikke element – der findes kun én af hver. Er du heldig, finder du måske en eftertragtet udgået vare eller en klassiker du altid har ønsket dig i re-love.


ETIK

re-love videresælger varer fra eksterne leverandører som på tro og love har skrevet under på, at de indleverede varer ikke er kopivarer. re-love kan derfor ikke stilles til ansvar, hvis det skulle ske, at en solgt vare måtte være en kopi.

All search results