fbpx

Re-love.dk

LEVERING

Vi benytter GLS til afsendelse af varer. Det koster 39 kr. Ved køb over 500 kr. tilbyder vi fri fragt. Aktuelt sender vi udelukkende til Danmark.  Skulle emballagen være beskadiget ved modtagelse, skal du anmelde det til GLS med det samme.

Leveringstid
Vi gør vores bedste for at sende dine varer afsted hurtigst muligt, oftest samme dag, men altid indenfor 2 hverdage. Efter afsendelse, kan GLS være op til 3 dage om at levere. re-love kan ikke stilles til ansvar for evt. fejl og forsinkelser hos GLS.

Afhentning
Du er også velkommen til selv at hente din webshopordre i butikken på Nygade 2 1 sal i Middelfart. Vælger du afhentning, gælder de 14 dages returret fra den dag, du betaler varen i webshoppen.

RETURNERING

Som kunde i re-love har du altid 14 dages returret (gælder ikke udsalgsvarer). De 14 dages frist er gældende fra den dag du køber varen i vores fysiske butik eller den dag, du modtager din webshopordre. Ønsker du at returnere varer købt hos re-love, skal varen være i samme stand som ved modtagelse, du skal have den originale bon og prismærket skal fortsat være fastgjort på varen. Vurderer vi, at der er sket en forringelse af varens kvalitet i forhold til den stand, den var i, da den blev købt, f.eks. i forbindelse med, at den har været taget i brug eller udsat for røg, forbeholder vi os retten til at reducere beløbet, der tilbagebetales eller helt undlade tilbagebetaling.

Sådan gør du

Kig ind i re-love 🙂 Ønsker du i stedet at returnere ved at sende varen til os, så læs med her:

Udfyld den returformular du modtog sammen med din webshopordre og vedlæg den varen i posen – sammen med den originale bon. Send varen afsted til os indenfor fristen på de 14 dage. Du kan sende retur i den pose du modtog din vare(r) i, du lukker den ved at rive den hvide strimmel af. Du er naturligvis også velkommen til at anvende en anden forsendelsesløsning. I så fald skal varen sendes til: re-love, Nytorv 5, 5500 Middelfart.

Du er ansvarlig for, at varen kommer direkte til vores butik. Vi modtager ikke pakker uden omdeling, som er sendt til afhentning i pakkeshop eller posthus. Du afholder selv udgiften til returfragt og returnering sker ligeledes på dit eget ansvar. Vi anbefaler, at du gemmer kvitteringen fra postvæsenet eller det fragtfirma, du benytter, som bevis på at du har sendt pakken retur rettidigt.

Såfremt din returordre opfylder betingelserne for retur, vil returbeløbet blive refunderet på det betalingskort som varerne er købt med – indenfor 5 dage. Vær opmærksom på, at hvis du med din ordre opnåede fri fragt på dit køb (køb over 500kr.), men vælger at returnere, varer så orden kommer under 500 kr. modregnes yderligere 39 kr. til fragt i det beløb, der tilbagebetales.

REKLAMATION

Da vi udelukkende forhandler brugte varer, tager vi ikke imod reklamationer, der skyldes almindelig slitage på en vare. Vi tager som udgangspunkt ikke tøj ind i butikken, som har fejl, huller eller mangler. Og skulle vi gøre en enkelt undtagelse, vil der tydeligt være gjort opmærksom på dette. Udvalget består af tøj fra private og kan derfor have spor af parfume/vaskemiddel/andet. Der tages dog kun tøj ind fra røgfrie hjem og uden lugt af sved eller lignende.
Du har som kunde selvfølgelig altid mulighed for at benytte dig af de 14 dages returret. Skulle der være en fejl på varen, som ikke kan kategoriseres som almindelig slitage og som ikke var gjort opmærksom på ved køb, har du 24 måneders reklamationsret. Husk der skal reklameres indenfor rimelig tid og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

All search results